Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen

Aanbiedingen frontpage

Er zijn 3 producten
  • Dit type van ZB heeft een vierkante bak aan de bovenkant. Een lamel is 39mm hoog en 8.5mm dik. De maximale breedte is 2,80 meter en de maximale hoogte is 3 meter. De ZB.39 heeft u al voor de lage prijs van € 77,-. Bovendien krijgt u standaard 2 jaar garantie. Kies uit 130 verschillende kleuren voor de bak en geleiders aan de zijkant. Het pantser is leverbaar in 9 kleuren.
  • Het Alutech.39 rolluik heeft een vierkante bak aan de bovenzijde, waar het rolluik in wordt opgerold. De hoogte van een lamel is 39mm en dikte is 8.5mm. De lamellen zijn van aluminium en gevuld met schuim. Door dit schuim is het rolluik geluidswerend. U koopt de Alutech.39 al vanaf € 83,-. U kiest uit maar liefst 13 kleuren voor het pantser. Daarnaast kunt u nog kiezen uit gemakken als een afstandsbediening en een schakelaar.
  • De HEROAL RS.41 bestaat uit aluminium en is gefabriceerd in Duitsland. De fabrikant produceert alle onderdelen zelf. Dankzij het rolluik kunt u tijdens de nacht tot wel 44% besparen op uw energierekening. Ook is het rolluik geluidsisolerend. De specificaties van het rolluik zijn als volgt: de lamellen zijn 41mm hoog en 8.5mm dik.