Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Rolluik ZB.40 ROND

Het Rolluik ZB.40 Rond heeft een zware lamel en is voorzien van een ronde bak. Het voordeel van de ZB.40 Rond is de hoge isolatiewaarde en de inbraakwerende functie. De lamellen worden voorzien van een gekleurde poedercoating. Om een beter beeld te krijgen van de kleuren kunt u bij ons enkele stalen opvragen. Daarnaast geven wij standaard 5 jaar fabrieksgarantie op al onze rolluiken.
v.a.€ 104,00
Breedte in mm:  500 - 3400 mm
Hoogte in mm:  500 - 3100 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Rolluik kopen bij Rolluikenland.nl

Onze ZB rolluiken worden standaard geleverd met een schakelaar, aansluitsnoer, stekker en montagemateriaal. Tevens koopt u bij Rolluikenland de goedkoopst rolluiken op maat tegen zeer lage verzendkosten.

Rolluikenhandel in Nederland

Alle rolluikproducten in Nederland zijn assemblagebedrijven. Wanneer u dus een rolluik koopt van een winkel, zijn de materialen vaak ingekocht in het buitenland en door de fabrikant geassembleerd tot een rolluik. De fabrikanten leveren de rolluiken vervolgens aan de winkeliers die het weer doorverkopen aan de consumenten.

Bij Rolluikenland kopen wij ook alle halffabricaten in het buitenland en maken hier zelf rolluiken van. Wij verkopen dit alleen niet aan de winkeliers, maar direct aan u. Hierdoor kunnen wij onze rolluiken aanbieden tegen zeer scherpe prijzen, waardoor u nooit te veel betaalt. Uiteraard werken wij alleen met onderdelen van de beste merken, zoals Heroal, Alutech, Somfy.

Rolluik materialen

Bij Rolluikenland kopen wij altijd onze eigen materialen in, zoals:

  • Bakken
  • Geleiders
  • Motoren
  • Pantsers


Het ZB.40 Rolluik met ronde bak

De ZB.40 Rond uitvoering heeft door de ronde bak een andere uitstraling dan de ‘gewone’ ZB.40 . Om de ZB.40 compleet te maken heeft u de optie om hier ook ronde geleiders bij te bestellen.

Net als het Rolluik ZB.40 beschikt de ZB.40 Rond ook over extra zware lamellen. Het rolluik kan hierdoor groter worden gemaakt. De lamellen zijn allemaal gevuld met een isolatielaag van schuim. Zo heeft het rolluik een hoge isolatiewaarde en is het  zon-, geluid- en inbraakbestendig. U kunt de ZB.40 Rond bestellen met een elektromotor en met bandbediening.

ZB.40 Rolluik Specificaties:

Lamel hoogte               40mm
Lamel dikte                  9.0mm
Maximale breedte         3400mm
Maximale hoogte           3000mm
Maximale oppervlakte    10.0 M2
Gewicht pantser p/m2    4.5 kg

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
13.7cm        100cm
15.0cm        130cm
16.5cm        160cm
18.0cm        210cm
20.5cm        290cm
23.0cm        345cm 
Eigenschappen: 
EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

Wees de eerste die een review schrijft

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)