Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Rolluik ZB.40

Het Rolluik ZB.40 is voorzien van een zware lamel gemaakt van een meerlagige poedercoating. Het voordeel hiervan is dat het rolluik minder gevoelig is voor krassen en slijtageplekken. Doordat de lamel zwaar en stabiel is, is de ZB.40 één van de beste rolluiken die wij verkopen. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wilt u weten welke kleur het beste bij uw situatie past? Vraag dan een kleurstaal aan bij ons.
v.a.€ 99,00
Breedte in mm:  500 - 3400 mm
Hoogte in mm:  500 - 3100 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Goedkope rolluiken online kopen bij Rolluikenland.nl

Wij krijgen regelmatig vragen over de productie van de rolluiken die wij verkopen. Alle producten zijn namelijk assemblagebedrijven. Zij kopen de halffabricaten in bij producten in het buitenland en fabriceren daar hun eigen rolluiken mee. Deze worden vervolgens geleverd aan de winkelier.

Bij Rolluikenland halen wij een schakel uit dit proces door te fungeren als assemblagebedrijf en winkelier. Hierdoor kunt u de rolluiken kopen in onze webshop. Doordat wij alle materialen zelf inkopen en daar het rolluik van maken, zijn de rolluiken bij ons goedkoper dan in de winkel.

Het ZB.40 rolluik

Onze rolluiken worden standaard voorzien van:

  • Schakelaar
  • Aansluitsnoer
  • Stekker
  • Montagemateriaal


Eén van de kenmerken van de ZB.40 is het zware lamel. Hierdoor is dit rolluik beter bestand tegen krassen en blijft het pantser lang mooi. Rolluiken met zwaardere lamellen zijn tevens stabieler. Al onze lamellen worden onder druk voorzien van een schuimvulling. Hierdoor heeft een pantser een compactere vulling en is deze stabieler. Dankzij de poedercoating is het rolluik beschikbaar in meerdere kleuren. Daarnaast is het rolluik zonwerend, geluidswerend, isolerend en inbraakwerend.

ZB.40 Rolluik Specificaties:

Lamel hoogte               40mm
Lamel dikte                  9.0mm
Maximale breedte         3400mm
Maximale hoogte           3000mm
Maximale oppervlakte    10.0 M2
Gewicht pantser p/m2    4.5 kg

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
13.7cm        100cm
15.0cm        130cm
16.5cm        160cm
18.0cm        210cm
20.5cm        290cm
23.0cm        345cm 
Eigenschappen: 
EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend

Reviews

  • Een zeer tevreden klant
    Mevr. van der K 01-05-2015
    Super goede service van zonweringbestellen.nl We waren nog niet zeker van de kleur, dus hebben we eerst een aantal stalen besteld. Uiteindelijk dit uitstekende rolluik besteld. Het werd snel en compleet thuisbezorgd! Wij zijn zeer tevreden.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)