Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Rolluik ZB.41

Het Rolluik ZB.41 is een aluminium rolluik, afgewerkt met een meerlagige poedercoating in kleur. Doordat de lamellen van het rolluik zijn voorzien van schuimvulling, biedt het rolluik een hogere isolatiewaarde. Het Rolluik ZB.41 heeft een zwaardere lamel dan het Rolluik ZB.39, waardoor dit rolluik besteld kan worden in een grotere uitvoering. Om de juiste kleur uit te kiezen kunt u bij ons enkele stalen aanvragen.
v.a.€ 84,00
Breedte in mm:  500 - 3100 mm
Hoogte in mm:  500 - 3100 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Rolluik online kopen bij rolluikenland.nl

Onze rolluiken worden standaard geleverd met schakelaar, aansluitsnoer, stekker en montagemateriaal.

 • Schakelaar
 • Aansluitsnoer
 • Stekker
 • Montagemateriaal

 

Bij Rolluikenland koopt u goedkope rolluiken op maat vanaf € 59,-.

Rolluikenhandel in Nederland

Bij Rolluikenlland merken we dat er wel eens verwarring ontstaat over de productie van rolluiken. Daarom leggen wij u graag uit hoe de rolluikenhandel in Nederland in elkaar zit.

In Nederland is er niet één rolluikproducent die zijn eigen materiaal produceert. Alle Nederlandse rolluikfabrikanten zijn assemblagebedrijven. De onderdelen van een rolluik worden altijd bij diverse partijen ingekocht en de assemblagebedrijven maken er een compleet rolluik van. Vervolgens verkopen de assemblagebedrijven de rolluiken aan de winkelier, die het rolluik weer doorverkoopt aan de klant.

Rolluikenland vervult de rol van het assemblagebedrijf en van de winkelier. Wij kopen zelf de materialen in en maken er een rolluik van die u kunt bestellen in onze webshop. Op deze manier kunnen wij de rolluiken goedkoper aanbieden dan andere aanbieders. Wij werken uitsluitend met halffabricaten van de beste merken (Heroal, Alutech, Somfy). Daarom kunnen onze rolluiken gemakkelijk concurreren met de beste rolluikmerken op de Nederlandse markt.

ZB.41 Rolluik Specificaties:

Lamel hoogte               41mm
Lamel dikte                  8.5mm
Maximale breedte         3100mm
Maximale hoogte          3100mm
Maximale oppervlakte   8.6 M2
Gewicht pantser p/m2   2.8 kg P/M2

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
13.7cm        100cm
15.0cm        130cm
16.5cm        175cm
18.0cm        255cm
20.5cm        310cm

Eigenschappen: 
EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend

Klik op de link om een pdf document te openen:

 

Het ZB.41 Rolluik

Het Rolluik ZB.41 wordt geproduceerd met een zware lamel. Hierdoor is het model ZB.41 groter dan de ZB.39-uitvoering. De ZB.41 maakt gebruik van een aluminium rolluik met een gekleurde poedercoating.

Dankzij de schuimvulling van de lamellen heeft het Rolluik ZB.41:

 • Een zeer hoge isolatiewaarde.
 • Een betere bescherming tegen de zon
 • Een geluidswerende functie
 • Een inbraakwerende functie

 

De ZB.41 is leverbaar met bandbediening of een elektromotor. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan adviseren wij om de handleiding hieronder te raadplegen.

Reviews

 • Perfecte rolluiken
  Bert van LIerop 18-08-2016
  Dit is een geweldige site met perfecte rolluiken,en de service is geweldig. Omdat er een probleempje was bij de levering hebben ze dit ondanks de vankantie meteen opgelost.
 • PERFECT ROLLUIK
  Jan-Willem 13-11-2015
  rolluiken besteld en binnen 14 dagen ontvangen. onlangs bij mijn schoonouders ook rolluiken gemonteerd ( van iemand anders) de rolluiken die wij nu hebben zijn echt beter. Super Super.
 • levertijd iets langer dan gedacht
  Leo de Wald 21-08-2015
  Onze rolluiken werden na 4 weken bezorgd. lag volgens zonweringbestellen aan de bouwvak. Jammer want we hadden ze snel nodig. Werken trouwens wel goed.
 • goed en snel
  Cas Broere 01-07-2015
  Rolluiken zijn goed en snel geleverd. hebben 1 rolluik handbediend besteld, daar een beetje spijt van. Later ombouwen blijkt nu duurder dan gelijk elektrisch bestellen. verder prima.
 • Beter rolluik
  P Luiens 18-06-2015
  Had eerder rolluik bij concurrent aangeschaft, was er niet tevreden over. Nu hier besteld. Dit rolluik is echt zwaarder en beter. in het vervolg bestel ik hier.
 • mooie showroom
  H. de Schaalje 12-05-2015
  Ben eerst in Dirksland wezen kijken voor te bestellen. zag er allemaal prima en netjes uit. ||Spullen zijn inmiddels bezorgd en voldoen prima.
 • Super kwaliteit
  Fam. Klaver 01-05-2015
  Ideaal rolluik met ook nog eens een super straks uiterlijk. Plaatsen bleek erg eenvoudig en alles werd netjes en in goede staat thuisbezorgd.
 • P.Sluiper
  Goed Rolluik 26-04-2015
  Heb voor het kleine prijsverschil toch voor dit rolluik gekozen. Ziet er goed uit. makkelijk gemonteerd. alleen afstandsbediening even goed kijken.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)