Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen
Terug naar rolluiken

Heroal Rolluiken

Er zijn 10 producten

Het Duitse merk Heroal staat voor goede kwaliteit tegen een lage prijs. We staan met onze Heroal rolluiken dus garant voor een sterke prijskwaliteit verhouding. De lamellen van de rolluiken zijn gevuld met isolatieschuim, waardoor u tot wel 44% energie bespaart als u het Heroal rolluik ’s avonds naar beneden doet. Koop uw Heroal rolluik bij Rolluikenland.nl en profiteer van de volgende voordelen:

 • Een ZB rolluik vanaf € 85,-
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Veilig betalen met iDEAL

We leveren elk Heroal rolluik standaard inclusief bandopwinder, schakelaar, aansluitsnoer, stekker en montagemateriaal.

Direct Heroal rolluik kopen

 • De HEROAL RS.41 bestaat uit aluminium en is gefabriceerd in Duitsland. De fabrikant produceert alle onderdelen zelf. Dankzij het rolluik kunt u tijdens de nacht tot wel 44% besparen op uw energierekening. Ook is het rolluik geluidsisolerend. De specificaties van het rolluik zijn als volgt: de lamellen zijn 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • Het HEROAL RS.41 Rond systeem heeft een ronde bak. Deze kunt u naar eigen wens aanpassen: selecteer bijvoorbeeld een kleur voor de bak en lamellen. Het systeem is van hoge kwaliteit doordat elk onderdeel uit dezelfde fabriek komt. Daardoor sluit het systeem naadloos op elkaar aan. Het Duitse rolluiksysteem heeft een lamelhoogte van 41mm en een lameldikte van 8.5mm.
 • De HEROAL RS.42 heeft een goede kwaliteit en biedt bescherming tegen zonlicht. Het is ook een mooie toevoeging voor de uitstraling van uw huis. Om ervoor te zorgen dat het rolluik zo goed mogelijk past bij uw smaak, kunt u kiezen voor diverse kleuren. Ook is het mogelijk om een binnen- of buitenbediening te kiezen. De lamellen van het systeem zijn 42mm hoog en 9.3mm dik
 • Het HEROAL RS.41 rolluik met een halfronde bak is gemaakt van aluminium en kan worden geleverd in elke gewenste maat. De lamellen van het rolluik zijn onder druk gevuld met isolerend materiaal. Hierdoor heeft het rolluik een hoge isolatiewaarde. Het rolluik is voorzien van een degelijke en gekleurde poedercoating. U profiteert standaard van 5 jaar fabrieksgarantie. De lamellen van de RS.41 met halfronde bak zijn 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • De HEROAL RS.42 met ronde bak zorgt ervoor dat uw huis energiezuiniger zal worden. Door zijn isolerende eigenschappen bespaart u tijdens de nacht tot wel 44% aan energiekosten. Daarnaast zorgt het rolluik voor een strakker design van uw huis. Klik op de bestelmodule en kies uit diverse kleuren. Daar kunt u tevens aangeven of de aansluiting aan de binnenzijde of buitenzijde van uw huis geplaatst moet worden. Ga bijvoorbeeld voor een Somfy motor met inbouwschakelaar. Elke lamel is 42mm hoog en 9.3mm dik.
 • Voor de HEROAL RS.42 met halfronde bak wordt een poedercoating gebruik. Daardoor is het systeem krasbestendig. Voor de poedercoating kunt u onder andere kiezen uit de kleuren staalblauw, roomwit of antraciet. Voor een indruk van de kleur kunt u van tevoren kleurstalen bekijken. Bovendien kunt u kiezen voor verschillende soorten bedieningen. Ga bijvoorbeeld voor een bediening op afstand. De lamellen zijn 42mm hoog en 9.3 dik.
 • De HEROAL RS.38 met vierkante bak wordt geleverd met een montageset en toebehoren. Het rolluiksysteem is van Duitse makelij en gemaakt op basis van hoge standaarden. Dit A-klasse merk is bestand tegen diverse weertypen dankzij de robuuste coating. U koopt dit systeem al vanaf € 129,- en u krijgt daarbij 5 jaar fabrieksgarantie. Een lamel van de RS.38 is 38mm hoog en 9mm dik.
 • Het type RS.38 van HEROAL is een A-klasse rolluiksysteem, krasvrij en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast kenmerkt dit rolluik zich door de ronde bak bovenaan het systeem. Pas het rolluik aan uw wensen aan en kies voor kleuren zoals rood, zwart, grijs of wit. Daarnaast kunt u gaan voor de optionele afstandsbediening van het merk Somfy. De lamellen van het systeem zijn 38mm hoog en 9mm dik.
 • Als u op zoek bent naar een rolluik met halfronde bak, dan is de HEROAL RS.38 een goede keuze. Afhankelijk van uw wensen is het rolluik in kleur aan te passen. Verder kunt u kiezen voor de optionele afstandsbediening van Somfy voor nog meer gebruikersgemak. De lamellen van het systeem zijn 38mm hoog en 9mm dik.
 • De rolpoort HEROAL ER.54 kan fungeren als garagedeur of ter afsluiting van een winkelpand. De maximale hoogte van de rolpoort is 3 meter en de maximale breedte is 4,5 meter. Wanneer u uw winkelpand of garage veilig wilt afsluiten, dan is de ER.54 rolpoort een goede optie. De lamellen hebben een hoogte van 54mm en een dikte van 13.5mm. Voor de rolpoort zijn diverse esthetische en praktische opties mogelijk, zoals de kleur en de bediening. U bestelt de rolpoort voor een prijs vanaf € 229,-.

Welk Heroal rolluik heb ik nodig?

Onze Heroal rolluiken hebben lamellen van verschillende hoogtes. De hoogtes variëren van 38 t/m 54 mm. Hoge lamellen zijn zwaarder en daardoor beter geschikt bij grotere afmetingen. Verder is ook de wanddikte belangrijk bij het kiezen van een geschikt Heroal rolluik. Een dikke wand maakt een rolluik extra inbraakveilig. Onze Heroal ER 54 heeft een wanddikte van maar liefst 13.5 mm, waardoor deze goed toepasbaar is om een winkelpand of etalage af te sluiten. Dit rolluik wordt ook vaak gebruikt als garagedeur.

Heroal RS.38 Heroal RS.41 Heroal RS.42 Heroal RS.54
Max. breedte rolluik in mm 3.500 3.500 3.700 4.500
Max. hoogte rolluik in mm 3.500 3.500 3.800 3.800
Eigenschappen Strak oprolbaar
Geschikt voor kleine rolluikkasten
Lichtgewicht rolluik
Zeer inbraakveilig door dikke wand van 9,3 mm
Lage lamellen van 38 mm
Uitstekend bestand tegen wind en extreem weer
Hoge lamellen van 54 mm
Goed bestand tegen extreem weer
Zeer inbraakveilig door dikke wand van 13,5 mm
Vorm rolluikkast Rond Heroal RS.38 rond Heroal RS.41 rond Heroal RS.42 rond
Vorm rolluikkast Vierkant Heroal RS.38 vierkant Heroal RS.41 vierkant Heroal RS.42 vierkant Inbraakveilig Heroal ER.54 rolluik
Vorm rolluikkast Halfrond Heroal RS.38 halfrond Heroal RS.41 halfrond Heroal RS.42 halfrond

Heroal rolluik aanmeten

Bepaal voor het bestellen op welke manier het Heroal rolluik gemonteerd wordt. Dit is namelijk bepalend voor de grootte van het rolluitk. Een rolluik kan op drie manieren gemonteerd worden:

 • Montage op de muur

  De Heroal rolluikkast wordt op de muur boven het kozijn gemonteerd. De geleiders worden op de muur naast het raam geplaatst.

 • Montage op het kozijn

  De geleiders worden tussen de muren geplaatst, maar de rolluikkast wordt op de muur boven het kozijn gemonteerd.

 • Montage tussen de muren en op het kozijn

  De geleiders en de rolluikkast worden tussen de muren gemonteerd. De rolluikkast steekt hierdoor minder uit.

Welk type geleiders heb ik nodig voor mijn Heroal rolluik?

 • Montage op de muur

  Als u de geleiders op de muur naast het kozijn wilt monteren, heeft u HTF geleiders nodig.

 • Montage op het kozijn

  Bij montage van de rolluikkast op de muur en geleiders tussen de muren heeft u LHTF geleiders nodig. Aan deze geleiders zit een extra rand om de geleiders aan de binnenkant van de muur te bevestigen.

 • Montage tussen de muren en op het kozijn

  Plaatst u het Heroal rolluik tussen de muren en op het kozijn? Dan worden de geleiders direct op het kozijn gemonteerd. In dit geval heeft u HTF geleiders nodig.

Neem contact op met Rolluikenland

Heeft u hulp nodig bij het aanmeten van rolluiken of wilt u meer weten over het monteren van een Heroal rolluik? We helpen u graag. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of bezoek onze showroom in Dirksland.

Contactgegevens Rolluikenland.nl
T. 085 301 5267
E. info@rolluikenland.nl

Adres en openingstijden showroom
Rolluikenland.nl
Watertoren 49 F
3247 CL Dirksland

MaandagGesloten

Dinsdag10:00 – 17:00 uur

WoensdagGesloten

Donderdag10:00 – 17:00 uur

VrijdagGesloten

Zaterdag11:00 – 16:00 uur

ZondagGesloten

 

Bekijk hier ons complete assortiment rolluiken.