Mandje: (Leeg)

Over Rolluikenland

Bij Rolluikenland.nl kunt u online uw rolluiken bestellen. Wij maken alle rolluiken die u in onze online webshop bestelt voor u op maat. Wij hebben de productie van rolluiken in eigen beheer en kunnen hierdoor de beste kwaliteit leveren, tegen de scherpste prijs. In ons assortiment vindt u alle soorten rolluiken: van eenvoudig handbediend tot het toppunt van luxe, met afstandbediening.

Wij produceren onder andere:

Wij leveren direct aan de consument

Alle rolluiken in onze webshop worden door onszelf gemaakt. Ook leveren wij direct aan de consument. Hierdoor hebben wij een snelle levertijd en bespaart u flink op de kosten. Onze producten zijn van de beste kwaliteit en worden onder volledige garantie geleverd.

Al onze rolluiken zijn geschikt voor de doe-het-zelver

De rolluiken van Rolluikenland.nl zijn compleet geassembleerd en kunnen direct geïnstalleerd worden. Voor alle producten vindt u de meet- en montage-instructies en aansluitschema’s terug op onze website. Wilt u toch liever dat wij de rolluiken voor u meten en monteren? Bestel uw rolluiken dan op de website van Zonwering specialist Wullems. U kunt daar al uw rolluiken bestellen inclusief meten en montage.

Ons Adres

Rolluikenland.nl
Watertoren 49 F
3247 CL Dirksland
Nederland
Telefoon: 0181-820322

Openingstijden: 
Dinsdag en Donderdag: 10.00-17.00
Zaterdag van 11.00-16.00

Google Maps by Embedgooglemap.net