Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen
Terug naar rolluiken

Alutech Rolluiken

Er zijn 9 producten

Met het merk Alutech bent u verzekerd van inbraakveilige en weerbestendige rolluiken. Stel uw Alutech rolluik zelf samen en wij maken het op maat. U kunt kiezen uit meerdere kleuren die door de poedercoating langer mooi blijven. De Alutech rolluiken zijn gevuld met isolatieschuim, waardoor ze in zowel de zomer als winter energiebesparend zijn. Koop uw Alutech rolluik bij Rolluikenlang.nl en profiteer van de volgende voordelen:

 • Een Alutech rolluik vanaf € 68,-
 • Kleurvast en weerbestendig dankzij onze poedercoating
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Monteer gemakkelijk zelf met onze montagehandleiding

Alle Heroal rolluiken leveren we standaard met een bandopwinder, schakelaar, aansluitsnoer, stekker en montagemateriaal.

Onze Alutech rolluiken

 • Het Alutech.39 rolluik heeft een vierkante bak aan de bovenzijde, waar het rolluik in wordt opgerold. De hoogte van een lamel is 39mm en dikte is 8.5mm. De lamellen zijn van aluminium en gevuld met schuim. Door dit schuim is het rolluik geluidswerend. U koopt de Alutech.39 al vanaf € 83,-. U kiest uit maar liefst 13 kleuren voor het pantser. Daarnaast kunt u nog kiezen uit gemakken als een afstandsbediening en een schakelaar.
 • Wanneer u op zoek bent naar een rolluik met een ronde bak, dan is de Alutech.39 Rond een goede keuze. Het product beschikt over lamellen van 39mm hoog en 8.5mm dik. Het rolluik is leverbaar in diverse kleuren. U kunt kiezen uit kleuren voor de bak en het pantser. U stelt het luik zo samen dat deze perfect past bij het bouwplan.
 • Het rolluik systeem van Alutech wordt geproduceerd in Nederland. U koopt de Alutech.41 al vanaf € 90,-. Daarbij krijgt u 5 jaar garantie op het product. Het rolluik is van hoge kwaliteit en ISO gecertificeerd. Het is mogelijk om het rolluiksysteem aan te passen aan uw smaak. Denk hierbij aan kleurkeuze, soorten bedieningen en de motorkabellengte. Iedere lamel is 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • Als u op zoek bent naar een rolluik met halfronde bak, dan is dit type een zeer goede optie. De Alutech.39 met halfronde bak heeft lamellen van 39mm hoog. De aluminium lamellen zijn opgevuld met schuim en bespoten met een robuuste poedercoating. Daardoor is het systeem bestand tegen alle weertypen en biedt het een goede bescherming tegen geluid. Ook dient het rolluik als extra beveiliging voor uw huis.
 • De Alutech.41 heeft een ronde bak, waar de lamellen van 41 millimeter hoog in opgerold worden. Wanneer u het rolluik naar beneden laat, blijven zonlicht en geluiden buiten. Het systeem zorgt daarnaast voor een lagere energierekening, doordat de aluminium lamellen gevuld zijn met schuim. De lamellen zijn 41mm hoog en 8.5 mm dik.
 • Het Alutech.41 rolluik halfrond is van hoge kwaliteit en heeft een scherpe prijs. Het belangrijkste onderscheidende aspect van dit model is de halfronde bak. Het pantser bestaat uit lamellen van 41mm hoog en 8.5mm dik. Dankzij het speciale schuim in de lamellen zorgt het rolluik voor een goede geluidswering. Ook komt zonlicht niet meer naar binnen door de Alutech.41.
 • De Alutech.40 is verkrijgbaar vanaf € 102,-. Als u dit type aanschaft, dan krijgt u een zeer betrouwbaar product met 5 jaar garantie. Dankzij de hoogte van 40mm en dikte van 9mm per lamel biedt het systeem een zeer goede isolatie. Daardoor zult u besparen op uw energiekosten. U kunt alvast kleurstalen aanvragen om te kijken welke kleur het beste past bij uw woning.
 • De Alutech.40 Rond heeft een ronde bak waarin de lamellen worden opgerold. Het luik is van aluminium en kan worden afgewerkt in 9 verschillende kleuren. De bak en de geleiders kunnen in ruim 130 kleuren geleverd worden. U vindt door de vele opties altijd wel een rolluik naar wens. De hoogte van de lamellen is 40mm en de dikte is 9mm.
 • De Alutech.40 met halfronde bak zorgt tijdens zonnige dagen voor een goede zonwering. Dit rolluik is met een vanafprijs van € 112,- zeer voordelig. U kunt dan ook rekenen op een robuust en betrouwbaar product. De lamellen zijn van aluminium en het rolluiksysteem is afgewerkt met een sterke coating. Daardoor is het type geschikt voor alle weertypen. De lamellen zijn 40mm hoog en 8.5mm dik.

Bespaar op uw stookkosten met Alutech rolluiken

Door de zeer goede isolatie van het Alutech rolluik bespaart u in de winter tot wel 44% op uw stookkosten. De aanwezigheid van het luchtkussen tussen het rolluik en het raam zorgt ervoor dat u minder energie verliest tijdens koude winternachten. Ook in de zomer heeft een rolluik voordelen: een airconditioning zal overbodig zijn omdat de warmte van buiten niet binnen zal treden.

Alutech rolluiken tegen inbraak

Rolluiken hebben een inbraakwerende functie. Inbrekers slaan huizen met rolluiken eerder over dan huizen zonder een rolluik. Rolluiken met een bandbediening of elektromotor kunnen niet gemakkelijk worden geforceerd: de systemen van Alutech zorgen daarom voor een betere beveiliging tegen inbraak.

Geluidsisolerende rolluiken

Het Alutech rolluik is opgevuld met dik isolatieschuim, waardoor u geen overlast van geluid zult ervaren. Daarnaast heeft de dikte van de lamellen ook invloed op de geluidsisolatie. Hoe dikker de lamel, hoe minder last u heeft van geluiden van buitenaf.

Garantie Alutech rolluiken

Rolluikenland.nl geeft standaard 5 jaar fabrieksgarantie op alle Alutech rolluiken. Zo bent u er zeker van dat u nog jaren zult genieten van onze rolluiken.

Bestel Alutech rolluiken op maat

Het Alutech rolluik is eenvoudig samen te stellen zodat het rolluik aansluit op al uw wensen. U kunt verschillende onderdelen selecteren voor uw Alutech rolluik:

Bediening

U kunt het Alutech rolluik bestellen met een trekband en een elektrische motor. Met de bandbediening is het mogelijk om het rolluik van binnen of buiten te bedienen. Geef op het offerteformulier aan of u de bediening aan de linker- of rechterzijde wilt monteren. Met de elektromotor heeft u de optie om het rolluik via een afstandsbediening te bedienen.

Kleuren van de bak

Om de kleuren van de bak, geleiders en onderbalk te bepalen, heeft u de keuze uit 9 kleuren. Wilt u een inschatting krijgen van hoe de kleuren eruit zien? Wij kunnen u kosteloos kleurstalen toesturen.

Valse vensterbank

Een valse vensterbank biedt uitkomst wanneer u geen vensterbank of waterslag heeft waar het rolluik op kan rusten. Dit hoekprofiel van aluminium wordt een valse vensterbank genoemd. Valse vensterbanken zijn leverbaar in 2 verschillende maten: 20 x 30 mm en 20 x 70 mm.

Alternatieve rolluiken

Als alternatief voor de Alutech rolluiken hebben wij ook ZB. rolluiken in ons assortiment. De ZB. rolluiken zijn rolluiken van hoge kwaliteit uit onze eigen productie. Omdat wij de kosten van het productieproces laag kunnen houden, zijn de ZB. rolluiken zeer scherp geprijsd. Neem een kijkje op de ZB. rolluiken-pagina of neem telefonisch contact met ons op via 085 301 5267

 

Bekijk hier ons complete assortiment rolluiken.