Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen

Rolluiken

Er zijn 28 producten

Bij Rolluikenland.nl vindt u diverse soorten rolluiken voor uw woning of bedrijfspand. Onze rolluiken worden montageklaar geleverd inclusief schakelaar, stekker, aansluitsnoer en montagemateriaal. U kunt daarom direct aan de slag met het monteren van uw rolluik.

Voordelen van de rolluiken van Rolluikenland.nl:

 • Snelle levering: binnen 15 werkdagen in huis
 • Veilig en snel betalen via iDEAL
 • Afhankelijk van het soort rolluik profiteert u van 2 of 5 jaar fabrieksgarantie

Assortiment rolluiken

Selecteer hieronder uw gewenste rolluik. Wij hebben rolluiken van diverse merken, types en afmetingen. Nadat u uw keuze hebt gemaakt, is het mogelijk om extra opties toe te voegen zoals een geautomatiseerde bediening of het veranderen van de kleur van de bak.

 • De ZB.39 heeft aan de bovenzijde een vierkante bak. De lamellen zijn 39mm hoog en 8.5mm dik. De maximale afmeting is 2,80 bij 3 meter. Het systeem is al leverbaar vanaf € 77,-. Bij aankoop van het rolluiksysteem krijgt u 2 jaar garantie. U kunt kiezen uit ruim 130 kleuren voor de bak en geleiders. Voor het pantser kunt u kiezen uit 9 kleuren.
 • De ZB.39 Rond heeft aan de bovenzijde een ronde bak. Dat geeft het systeem een mooie afwerking. De lamellen zijn 39mm hoog en 8.5mm dik. U koopt dit rolluik systeem al vanaf € 82,-. Daarbij krijgt u 2 jaar garantie. Kies uit diverse kleuren voor zowel de bak en de geleiders als het pantser. Voor de bak en geleiders kunt u kiezen uit 130 kleuren; de lamellen zijn verkrijgbaar in 9 kleuren.
 • De Alutech.39 kenmerkt zich door zijn topkwaliteit. Het rolluik heeft lamellen van 39mm hoog en 8.5mm dik. Het rolluik biedt comfort tijdens de zomer en winter. Het rolluik zorgt namelijk voor een goede isolatie van het huis. Daardoor bespaart u tevens op energiekosten. Bepaal uw eigen stijl en kleur. Vraag kleurstalen aan om een goede indruk te krijgen van de kleuren.
 • De ZB.41 heeft aan de bovenzijde een vierkante bak. U koopt dit type rolluiken al voor een vanafprijs van € 84,-. Het systeem biedt een uitstekende zonwering en zorgt daarnaast voor een goede isolatie wanneer het rolluik gesloten is. Kies uit een ruime hoeveelheid kleuren voor de bak en het pantser. Bij aankoop krijgt u 5 jaar garantie. Overigens zijn de lamellen 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • De ZB.39 met halfronde bak is met name onderscheidend door de bovenzijde. De bak heeft een platte bovenkant en loopt aan de voorkant halfrond af naar beneden. De lamellen van het systeem zijn 39mm hoog en 8.5mm dik. Het rolluik biedt een goede isolatie en verlaagt het risico op inbraak. Het rolluik is al verkrijgbaar vanaf € 87,-.
 • De Alutech.39 kenmerkt zich door zijn stijlvolle, ronde bak die in een kleur naar wens te bestellen is. U kunt kiezen uit wel 137 coatings. Voor de afwerking van de geleiders kunt u kiezen uit een hoekige of ronde vorm. De afstandsbediening is van het merk Somfy en optioneel leverbaar met tijdsklok. De lamellen van de Alutech.39 zijn 39mm hoog en 8.5mm dik.
 • De ZB.41 met ronde bak heeft een zeer goede prijskwaliteit-verhouding. De lamellen van het systeem zijn 41mm hoog en 8.5mm dik. Het pantser van dit systeem is zeer krachtig dankzij de aluminium materialen en de krachtige coating. Daardoor is het product bestand tegen alle soorten weertypen. Overigens kunt u kiezen voor verschillende kleuren van de coating.
 • De Alutech.41 is kenmerkend door zijn vierkante bak en lamellen met een hoogte van 41mm en een dikte van 8.5mm. Het rolluik systeem kan bediend worden met de hand of middels een afstandsbediening van het merk Somfy. Ook kunt u kiezen voor een schakelaar. De lamellen zijn gevuld met schuim waardoor het rolluik zorgt voor een goede bescherming tegen geluid, inbraak en zonlicht.
 • Het type 39 van Alutech heeft een halfronde bak. Dat houdt in dat de bovenkant van de oprolbak plat is en de voorzijden en onderkant in een ronde vorm aflopen. U kunt kiezen uit zeer veel kleuren voor de bak en geleiders. Daarnaast kunt u het pantser een aparte kleur geven. Een optionele afstandsbediening of schakelaar geeft extra gebruiksgemak. De lamellen van het systeem zijn 39mm hoog.
 • Voor een vanafprijs van € 94,- koopt u de ZB.41 met halfronde bak. De lamellen van dit rolluik kenmerken hebben een hoogte van 41mm en zijn 8.5mm dik. Het product is geheel naar wens samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra gemak met een optionele schakelaar. U heeft bovendien de keuze uit diverse kleuren voor het pantser en de bak aan de bovenzijde. Verder krijgt u 5 jaar garantie op het rolluik.
 • Het Alutech.41 rolluik systeem met ronde bak kenmerkt zich als een zeer degelijk product. Het systeem is bestand tegen ieder weertype dankzij de robuuste materialen en sterke coating. De ronde bak aan de bovenzijde van het systeem is zeer netjes afgewerkt en te bestellen in meerdere kleuren. Daarnaast is het product leverbaar met een schakelaar. Iedere lamel is 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • Op het pantser van de ZB.40 zit een krachtige poedercoating. Dat zorgt voor een goede beveiliging van uw woning. Ook zorgen de lamellen van 40mm hoog en 9mm dik voor een goede geluidsisolatie. Tevens zijn het pantser en de vierkante bak aan de bovenkant van het rolluik uit te voeren in een kleur naar keuze. De ZB.40 is te koop vanaf € 99,-.
 • De Alutech.41 heeft een halfronde bak. De bovenzijde van de bak is plat en de voorzijde en onderkant lopen halfrond in elkaar over. U kunt kiezen uit ruim 130 kleuren voor de bak en geleiders aan de zijkant. Voor het pantser is er keuze uit 9 kleuren. De lamellen van het systeem zijn 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • Het rolluik Alutech.40 heeft een vierkante bak waarin het pantser wordt opgerold. Dankzij de sterke coating is het rolluik bestand tegen alle weertypen. Daarnaast biedt het bescherming tegen zonlicht en comfort tijdens de nacht. Het rolluik heeft namelijk een hoge isolatiewaarde. Dit betekent dan ook dat u minder energiekosten heeft wanneer het luik naar beneden wordt gelaten. De hoogte van de lamellen is 40mm en de dikte is 9mm.
 • Als u op zoek bent naar een rolluik met een ronde bak, dan is type ZB.40 een goede optie. Bij aankoop van het rolluik krijgt u standaard 5 jaar garantie. Verder kunt u rekenen op een zeer betrouwbaar en stijlvol systeem. Iedere lamel is 40mm hoog en 9mm dik. Daardoor bent u goed beschermd tegen verschillende weertypen.
 • Het HEROAL RS.41 rolluiksysteem is van Duitse makelij en gemaakt van aluminium. Het systeem zorgt voor een hoge energie-efficiëntie van uw huis en biedt inkijkbescherming. De bak van het systeem is vierkant. De HEROAL RS.41 heeft een lamelhoogte van 41mm en een lameldikte van 8.5mm. De maximale hoogte en breedte van het rolluik is 3,50 meter. Daardoor is het mogelijk om een oppervlakte van 12,25 m2 te dekken.
 • De Alutech.40 met ronde bak is zeer robuust. Het systeem voldoet aan de Europese standaarden en beschikt over een ISO certificering. Het rolluik koopt u al vanaf € 107,-. U krijgt daarbij 5 jaar garantie. De lamellen zijn van aluminium en hebben een hoogte van 40mm en een dikte van 9mm. Door het hoogwaardige materiaal van de lamellen is het rolluik bestand tegen alle weertypen.
 • De halfronde bak van de ZB.40 kent een zeer stijlvolle afwerking. Dankzij de zware, aluminium lamellen van 40mm hoog en 9mm dik is dit systeem zeer robuust. Het rolluik is bestand tegen krassen en de invloeden van het weer. U koopt het systeem al voor een prijs vanaf € 109,-. Op het rolluik zit standaard 5 jaar garantie.
 • De HEROAL RS.41 Rond kenmerkt zich door een ronde bak waarin het rolluik wordt opgerold. U kunt kiezen uit diverse kleuren voor het rolluik en de bak. Daardoor wordt het rolluik passend gemaakt voor uw huis. Verder kunt u kiezen voor het soort bediening, zoals een afstandsbediening. Het rolluik is uitgevoerd met een lamel van 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • De HEROAL RS.42 weet te overtuigen dankzij zijn mooie vormgeving en kwaliteit. Het rolluik zorgt voor een uitstekende windbestendigheid en hoge energiebesparing. Wanneer het rolluik ’s nachts naar beneden wordt gedaan, dan is het mogelijk om tot wel 44% energie te besparen. De lamellen van het systeem zijn 42mm hoog en 9.3mm dik.
 • Bent u op zoek naar een rolluiksysteem met een halfronde bak? Dan is dit type een meer dan goede optie. De Alutech.40 beschikt over 40mm hoge en 8.5mm dikke lamellen. Het rolluik heeft dus een zeer robuust pantser. Dit zorgt ervoor dat u tijdens de nacht verzekerd bent van goede beveiliging en isolatie van uw huis.
 • Het HEROAL RS.41 rolluik halfrond bestelt u eenvoudig op maat in verschillende kleuren vanaf € 115,-. Met dit systeem bespaart u al snel op uw energiekosten. Door de zeer hoge isolatiewaarde heeft u minder snel last van kou in huis. De aluminium lamel is van zeer hoge kwaliteit en is onder druk gevuld met polyurethaanschuim. Dit heeft invloed op de isolatiewaarde en zorgt voor een robuust pantser. De hoogte van een lamel is 41mm en de dikte 8.5mm.
 • De HEROAL RS.42 kenmerkt zich door zijn ronde bak. Deze zit aan de bovenkant van het systeem en het rolluik wordt hierin opgerold. Indien u geen vensterbank heeft waar het rolluik op kan landen, dan heeft u een zogenaamde valse vensterbank nodig. Qua design en functionaliteiten heeft u diverse opties. U kunt kiezen uit de bedieningszijde, soort bediening, kleuren en de motorkabel lengte. De hoogte van een lamel is 42mm en de dikte 9.3mm.
 • Als u op zoek bent naar een rolluik met halfronde bak en lamellen van 42mm hoog en 9.3mm dik, dan is de HEROAL RS.42 halfrond de juiste keuze voor u. Het systeem is leverbaar voor een prijs vanaf € 122,-. Daarnaast krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie op het systeem. Overigens kunt u het rolluik bestellen in de maat die voor uw woning geschikt is, met een maximale hoogte en breedte van 3,5 meter.
 • Het HEROAL RS.38 rolluik systeem is geproduceerd door het Duitse bedrijf HEROAL. Het product kenmerkt zich door een vierkante bak aan de bovenkant. Het cijfer 38 in de typeaanduiding staat voor de hoogte van een lamel. De hoogte is 38mm en de dikte 9mm. Vanwege de hoogwaardige poedercoating is het systeem bestand tegen alle weertypen. De lamellen zijn krasbestendig.
 • De HEROAL RS.38 onderscheidt zich van de standaard RS.38 door zijn ronde bak. Het systeem is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Daarnaast kunt u kiezen voor een bediening vanaf de buitenkant of de binnenkant. Wanneer u het systeem van binnen wilt bedienen, dan kunt u bijvoorbeeld gaan voor de optionele afstandsbediening. De maximale afmetingen van het rolluiksysteem zijn 3,5 meter bij 3,5 meter en de lamellen hebben een dikte van 9mm en hoogte van 38mm.
 • De HEROAL RS.38 met halfronde bak is door zijn maximale lengte en breedte van 350 centimeter geschikt voor vrijwel ieder bouwplan. U kunt kiezen uit diverse opties zodat het rolluiksysteem perfect bij uw huis past op het gebied van design en afmetingen. Een bijkomend voordeel van het product is dat het zorgt voor een hogere energie-efficiëntie van de woning. Bespaar tot wel 44% op energiekosten tijdens de nacht. Elke lamel is 38mm hoog en 9mm dik.
 • De rolpoort ER.54 is een type dat geschikt is voor garages en winkelpanden. Dankzij de lamelhoogte van 54mm en zeer dikke lamel van 13.5mm is de rolpoort een goede, betrouwbar oplossing voor het veilig afsluiten van een ruimte. Voor de beveiliging van winkelpanden wordt een rolpoort vaak gebruikt. Kies uit diverse kleuren zoals geel, staalblauw, wit of zwart. De rolpoort is leverbaar met afstandsbediening.

Verschillende merken rolluiken

Bij Rolluikenland.nl vindt u drie verschillende rolluikmerken. Lees hieronder meer over de merken die wij verkopen.

 • ZB. Rolluiken

  ZB. rolluiken worden in eigen beheer samengesteld en bestaan uit materialen van de hoogste kwaliteit. Wij assembleren de ZB. rolluiken zelf en daarom kunnen wij deze tegen de laagste prijs aanbieden.

  Bekijk alle ZB rolluiken

 • Heroal rolluiken

  Heroal is een Duitse rolluik fabrikant en de uitvinder van het rolluik. Dankzij productie in eigen beheer en een intensieve controle op het productieproces, profiteert u van rolluiken van zeer hoogwaardige kwaliteit.

  Bekijk alle Heroal rolluiken

 • Alutech rolluiken

  Rolluiken van Alutech zijn kant-en-klare rolluiken met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Alutech rolluiken hebben een hoge isolatiewaarde en zijn leverbaar in vele kleuren en op maat te leveren

  Bekijk alle Alutech rolluiken

Rolluiken in alle soorten en maten

De rolluiken van Rolluikenland.nl zijn leverbaar in verschillende kleuren en diverse soorten omkastingen. Naast normale rolluiken vindt u bij ons rolluiken met een ronde en halfronde bak. Hierdoor zijn onze rolluiken altijd gemakkelijk te monteren, ook op locaties waar de ruimte beperkt is.

Wij assembleren onze rolluiken zelf, waardoor u flink bespaart op de rolluikprijs. Wij maken gebruik van de beste materialen zoals kwaliteitsmotoren van Somfy en isolerend vulmateriaal van polyurethaan.

De functies van rolluiken

Rolluiken zijn multifunctioneel en zijn een aanwinst in elk woonhuis of bedrijfspand. Zo heeft u met rolluiken bijvoorbeeld minder last van de zon, kunnen overburen niet meer bij u naar binnen kijken en geniet u van een aangename temperatuur in huis. De belangrijkste functies van rolluiken zijn:

Zonwerend

De belangrijkste functie van een rolluik is het weren van de zon. Doordat de zon niet naar binnen schijnt, blijft uw behang en stoffering langer mooi en heeft u geen last van verkleuringen. Ook blijft de temperatuur lekker koel in huis.

Beveiliging

In een woning of bedrijfspand voorzien van rolluiken wordt minder gemakkelijk ingebroken. Omdat de rolluiken niet eenvoudig zijn op te tillen, kan niemand van buitenaf ongewenst uw woning betreden. Met het aanschaffen van rolluiken verhoogt u dus de beveiliging van uw huis.

Isolatie

Rolluiken zorgen voor een goed geïsoleerd pand. In de zomer blijft warme lucht buiten en in de winter zorgen rolluiken ervoor dat de warme lucht binnenblijft. Zo bespaart u ook nog eens op uw energierekening.

Privacy

Met rolluiken voor uw ramen vermindert u de inkijk in uw woning voor voorbijgangers en overburen. Zo heeft u geen last meer van mensen die naar binnen kijken of langslopen.

Verduistering

Met gordijnen of lamellen komt daglicht gemakkelijk uw woning binnen. Vooral op een vrije dag kan dit vervelend zijn, als u zich heeft voorgenomen om wat langer in bed te blijven liggen. Rolluiken bieden uitkomst wanneer u nachtdiensten werkt en overdag slaapt. Met rolluiken heeft u geen last van daglicht en bepaalt u zelf wanneer u het licht in uw woning toelaat.

Geluidswerend

Minder last van het geluid van langsrijdende auto’s en scooters of buren die harde muziek draaien. Rolluiken weren geluid van buitenaf, zodat u geniet van meer rust en stilte in huis.

Rolluiken prijzen: hoe wordt de prijs van een rolluik bepaald?

De prijs van een rolluik is afhankelijk van:

 • Het merk
 • Het soort pantser
 • De bediening
 • De afmetingen
 • Extra opties

U bepaalt zelf de prijs van een rolluik. Wanneer u kiest voor handmatige bediening, zal dit schelen in de prijs. Kiest u liever voor comfort, dan gaat u voor elektrische rolluiken.

Bij het selecteren van uw gewenste rolluik en aanvullende opties wordt de prijs automatisch weergegeven.

Lees meer over rolluiken prijzen

Zelf rolluiken monteren

De rolluiken van Rolluikenland.nl koopt u tegen de laagste prijs omdat wij onze rolluiken zonder montage leveren. Om u te helpen bij het meten en monteren van uw rolluiken, raadpleegt u onderstaande instructies.

Voor meer informatie over onze rolluiken neemt u contact met ons op door te bellen naar 085 301 5267 of door het contactformulier in te vullen.