Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Rolluik ZB.40

Het Rolluik ZB.40 is voorzien van een zware lamel gemaakt van een meerlagige poedercoating. Het voordeel hiervan is dat het rolluik minder gevoelig is voor krassen en slijtageplekken. Doordat de lamel zwaar en stabiel is, is de ZB.40 één van de beste rolluiken die wij verkopen. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wilt u weten welke kleur het beste bij uw situatie past? Vraag dan een kleurstaal aan bij ons.
v.a.
€ 99,00
Breedte in mm:  500 - 3400 mm
Hoogte in mm:  500 - 3100 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Op het pantser van de ZB.40 zit een krachtige poedercoating. Dat zorgt voor een goede beveiliging van uw woning. Ook zorgen de lamellen van 40mm hoog en 9mm dikvoor een goede geluidsisolatie. Tevens zijn het pantser en de vierkante bak aan de bovenkant van het rolluik uit te voeren in een kleur naar keuze. De ZB.40 is te koop vanaf € 99,-.

Goedkope rolluiken online kopen bij Rolluikenland.nl

 Het ZB.40 rolluik

Onze rolluiken worden standaard voorzien van:

 • Schakelaar
 • Aansluitsnoer
 • Stekker
 • Montagemateriaal


Eén van de kenmerken van de ZB.40 is het zware lamel. Hierdoor is dit rolluik beter bestand tegen krassen en blijft het pantser lang mooi. Rolluiken met zwaardere lamellen zijn tevens stabieler. Al onze lamellen worden onder druk voorzien van een schuimvulling. Hierdoor heeft een pantser een compactere vulling en is deze stabieler. Dankzij de poedercoating is het rolluik beschikbaar in meerdere kleuren. Daarnaast is het rolluik zonwerend, geluidswerend, isolerend en inbraakwerend.

Rolluikenhandel in Nederland

Wij merken dat weinig mensen weten hoe rolluiken geproduceerd worden in Nederland. Daarom vertellen wij u graag hoe de rolluikenhandel in Nederland werkt.

Er is in Nederland niet één rolluikproducent die zijn eigen materiaal fabriceert. De Nederlandse rolluikfabrikanten zijn allemaal assemblagebedrijven. De onderdelen van een rolluik worden altijd bij verschillende partijen ingekocht en de assemblagebedrijven maken er één geheel van. De assemblagebedrijven verkopen de rolluiken vervolgens aan de winkelier, die het rolluik weer doorverkoopt aan de klant.

Rolluikenland vervult de rol van het assemblagebedrijf en van de winkelier. Doordat wij zelf de materialen inkopen en daar een compleet product van maken, kunnen wij de rolluiken goedkoper aanbieden dan onze concurrenten. Om de kwaliteit te bewaken werken wij uitsluitend met halffabricaten van de beste merken zoals HeroalAlutechSomfy.

 

Wij krijgen regelmatig vragen over de productie van de rolluiken die wij verkopen. Alle producten zijn namelijk assemblagebedrijven. Zij kopen de halffabricaten in bij producten in het buitenland en fabriceren daar hun eigen rolluiken mee. Deze worden vervolgens geleverd aan de winkelier.

Bij Rolluikenland halen wij een schakel uit dit proces door te fungeren als assemblagebedrijf en winkelier. Hierdoor kunt u de rolluiken kopen in onze webshop. Doordat wij alle materialen zelf inkopen en daar het rolluik van maken, zijn de rolluiken bij ons goedkoper dan in de winkel.

 

ZB.40 Rolluik Specificaties:

Lamel hoogte               40mm
Lamel dikte                  9.0mm
Maximale breedte         3400mm
Maximale hoogte           3100mm
Maximale oppervlakte    9.44 M2
Gewicht pantser p/m2    3.2 kg

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
15.0cm        120cm
16.5cm        160cm
18.0cm        210cm
20.5cm        310cm
 
Eigenschappen: 
EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend

Reviews

 • De heer
  John Steenbrink 24-06-2020
  Beste mensen van rolluikenland.nl, Het is misschien een beetje overdreven, maar ik wil toch nog iets toevoegen aan mijn eerdere review. Sinds ik jullie mooie rolluik heb, kijk ik natuurlijk ook naar andere huizen met rolluiken. Ja, zo gaat dat! Het valt mij op dat er bij jullie rolluik geen schroeven in de kast zitten aan de zijkanten! Nu begrijp ik ook waarom jullie rolluiken er zo mooi en strak uitziet! Nogmaals dank voor de geweldige service en het mooie rolluik. Succes met jullie bedrijf en hartelijke groet, John
 • Uitstekende Site
  Stef Boom 23-06-2020
  Onlangs weer een rolluik aangeschaft van Heroal via Rolluikenland, en kan zeggen: Deze mensen weten hoe het hoort. Supernetjes verpakt, zeer degelijke kwaliteit, supersnelle levering en dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Echte aanrader
 • Rolluik
  John Steenbrink 20-06-2020
  Beste mensen van Rolluikenland. Heel hartelijk dank voor de snelle levering van het prachtige rolluik. Inmiddels heb ik het geplaatst en ben helemaal tevreden met het resultaat. Hartelijke groet, John Steenbrink
 • Dhr
  Jankie 22-05-2020
  Wat is de prijs van witte rolluik met elektrische bediening
 • Erg tevreden
  Bas 09-04-2020
  Erg blij met de vriendelijke service van Rolluiken land. Zeker een aanrader!
 • Biljart t reathuys
  W de jong 01-07-2019
  Prijs opgave rolluik. 2200 Hoogte 2000. . Het gaat om 8 stuks. Bvb met twee afstand bediening. Of met zon schakelin.
 • Prima Bedrijf
  Martin Roof 23-03-2019
  Prima bedrijf. heel fijne mensen en prima rolluiken geleverd.
 • Fijne Firma
  G. Pladen 12-03-2019
  Goed en aardig te woord gestaan. Emails netjes op tijd beantwoord en ook nog een heel mooi rolluik geleverd Fijn behulpzaam bedrijf. Aanrader. Gerard
 • Goed bedrijf
  Jan Toekaal 12-03-2019
  Rolluiken besteld en netjes op afspraak bezorgd zijn goed verpakt en onbeschadigd geleverd en werken goed. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Ook netjes geholpen met vragen omtrent montage
 • 03-09-2018

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)