Rolluik prijzen

De prijzen van rolluiken worden bepaald door de afmetingen, het merk, het soort pantser en de bediening. Met de handige rekentool van Rolluikenland.nl berekent u gemakkelijk en snel rolluiken prijzen. Rolluikenland.nl hanteert hiervoor vijf stappen:

  • 1. Vul de juiste afmetingen in
  • 2. Kies uw merk rolluik
  • 3. Kies de bediening van de rolluiken
  • 4. Kies de kleur
  • 5. Kies extra opties

De prijs wordt berekend op basis van de bovenstaande factoren. Na de prijsberekening kunt u eenvoudig het rolluik bestellen en laten bezorgen. Alle getoonde prijzen zijn exclusief montage en verzending. Heeft u vragen over onze rolluiken of de prijzen hiervan? Neem dan gerust contact op of bel ons via 085 301 5267

Rolluiken op maat samenstellen

Vul uw afmeting in

Breedte in mm: 500 - 4500 mm
Hoogte in mm: 500 - 3100 mm

Vergelijking van rolluik prijzen per merk

Rolluik prijzen Prijs Heroal rolluik Prijs Alutech rolluik Prijs ZB rolluik
38 mm lamellen € 129,- - -
39 mm lamellen - € 83,- € 77,-
40 mm lamellen - € 102,- € 99,-
41 mm lamellen € 105,- € 90,- € 84,-
42 mm lamellen € 112,- - -
54 mm lamellen € 229,- - -

 

Aanvullende opties en montagematerialen voor rolluiken

ProductPrijs

Somfy motor met opbouwschakelaar € 79,-
Somfy motor met inbouwschakelaar € 89,-
Somfy RTS motor voor afstandsbediening € 129,-
Somfy Ilmo (schakelaar + obstakeldetectie) € 159,-
Somfy Oximo motor (RTS + obstakeldetectie) € 189,-
Somfy Telis.1 afstandsbediening € 39,-
Somfy Telis.4 afstandsbediening € 59,-
Somfy RTS tijdklok Chronis € 99,-
Ronde geleider € 12,-
Andere kleur voor rolluikkast € 99,-
Extra lange motorkabel (5 meter) € 10,-
Extra lange motorkabel (10 meter) € 15,-
Valse vensterbank 20 x 30 mm € 4,-
Valse vensterbank 20 x 70 mm € 5,-

Merken van rolluiken

Welk merk rolluik u kiest is van invloed op de uiteindelijke prijs die u betaalt. Bij Rolluikenland.nl kiest u uit drie merken rolluiken: Heroal, Alutech en ZB. Wij leveren rolluiken voor iedere wens en budget: de prijzen van onze rolluiken beginnen al bij € 77,-.

Al onze rolluiken worden geleverd inclusief aansluitsnoer, stekker, montagemateriaal en bandopwinder. Eventueel kunt u het rolluik voorzien van een elektromotor voor een comfortabele bediening.

 

 • ZB Rolluiken

  ZB Rolluiken worden in eigen productie vervaardigd. Deze rolluiken worden samengesteld uit kwalitatief hoogstaande onderdelen met een bewezen levensduur. Wij kunnen deze rolluiken zeer scherp aanbieden door de productie in eigen beheer uit te voeren. ZB rolluiken staan bekend om hun hoge isolatiewaarde en inbraakveiligheid. U bespaart op stookkosten door het rolluik ’s avonds neer te laten.

  ZB rolluiken:
  prijzen vanaf € 77,-

  Bekijk alle ZB rolluiken

 • Alutech rolluiken

  Rolluiken vervaardigd in eigen beheer. Deze rolluiken zijn samengesteld met uitsluitend Alutech onderdelen. Alutech is een grote rolluikonderdelen producent. De door Alutech geproduceerde onderdelen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en scherpe prijs. De Alutech rolluiken leveren wij altijd inclusief bandopwinder, aansluitsnoer, stekker en montagemateriaal. Daarnaast kan het rolluik worden voorzien van een Somfy Elektromotor.

  Alutech rolluiken:
  prijzen vanaf € 83,-

  Bekijk alle Alutech rolluiken

 • Heroal rolluiken

  Voor de productie van deze rolluiken gebruiken wij uitsluitend Heroal onderdelen. Een Heroal rolluik is gemaakt van aluminium en heeft een perfecte vorm, zodat u maar een kleine rolluikkast nodig heeft. Het rolluik ziet er daardoor zeer stijlvol uit. Alle Heroal onderdelen worden geproduceerd in Duitsland. De poedercoating van hoge kwaliteit in combinatie met de tweelaagse diklak zorgt voor een lange levensduur van Heroal rolluiken.

  Heroal rolluiken:
  prijzen vanaf € 105,-

  Bekijk alle Heroal rolluiken

 

Bekijk hier al onze rolluiken.

 

Bespaartips bij het kopen van rolluiken

Rolluik prijzen zijn niet veel hoger dan de prijzen van gordijnen of jaloezieën, maar zijn wel aanzienlijk beter voor uw portemonnee. Rolluiken isoleren uw woning, waardoor u tot wel 44% bespaart op uw energiekosten. Daarnaast kunt u ook besparen op de aanschaf van een rolluik:

1. Plaats een rolluik direct op het kozijn

Door uw rolluik direct op het kozijn te plaatsen, wordt het kozijn minder breed. Het rolluik valt hierdoor goedkoper uit. De rolluikkast en de geleiders worden op het kozijn geplaatst in plaats van op de muur.

2. Kies voor een rolluik zonder motor

Een rolluik met afstandsbediening of motor is natuurlijk enorm praktisch en comfortabel, maar kost wel meer dan een rolluik zonder motor.

3. Zelf een rolluik monteren

Door zelf een rolluik te monteren, bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw rolluiken. Bestel een rolluik bij Rolluikenland en bespaar hierdoor maar liefst € 100 tot € 200 op montage. Heeft u hulp nodig bij het monteren van een rolluik? Bekijk onze montagehandleiding.

Neem contact op

Heeft u vragen over de prijs van een rolluik of wilt u meer weten over onze rolluiken? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Bel naar 085 301 5267 Mail naar info@rolluikenland.nl