Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen
Terug naar rolluiken

ZB. Rolluiken

Er zijn 9 producten

Onze ZB rolluiken bestaan uit kwalitatief hoogstaande onderdelen en hebben een bewezen lange levensduur. We kunnen alle ZB rolluiken tegen een lage prijs aanbieden, omdat we de productie in eigen beheer uitvoeren. We leveren al onze rolluiken met alle benodigdheden. Koop uw ZB rolluik bij Rolluikenland.nl en profiteer van de volgende voordelen:

  • Een ZB rolluik vanaf € 62,-
  • 5 jaar garantie
  • Afwerking met poedercoating

 

Onze ZB rolluiken

 • Dit type van ZB heeft een vierkante bak aan de bovenkant. Een lamel is 39mm hoog en 8.5mm dik. De maximale breedte is 2,80 meter en de maximale hoogte is 3 meter. De ZB.39 heeft u al voor de lage prijs van € 77,-. Bovendien krijgt u standaard 2 jaar garantie. Kies uit 130 verschillende kleuren voor de bak en geleiders aan de zijkant. Het pantser is leverbaar in 9 kleuren.
 • Het type 39 van ZB heeft aan de bovenzijde een stijlvolle, ronde bak. Alle lamellen hebben een hoogte van 39mm en een dikte van 8.5mm. Het rolluik is verkrijgbaar vanaf € 82,-. Daarbij zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Voor de bak en geleiders kunt u uit ruim 130 kleuren kiezen. Voor de kleur van het pantser heeft u de keuze uit onder andere zwart, crème, grijs en antraciet.
 • De ZB.41 heeft lamellen van 41mm hoog en 8.5mm dik. Verder kenmerkt het rolluik zich door de vierkante bak waarin de lamellen worden opgerold. Kies uit een grote hoeveelheid kleuren en opties, zoals een afstandsbediening van Somfy. Het systeem is te bestellen voor een vanafprijs van €84,-. U krijgt bovendien 5 jaar garantie op uw aankoop.
 • Aan de bovenzijde van dit type rolluik zit een halfronde bak. Het systeem is leverbaar tegen een vanafprijs van € 87,-. Ook krijgt u 5 jaar garantie op het rolluiksysteem. De lamellen zijn 39mm hoog en 8.5mm dik. Ze zijn gevuld met een bepaald type schuim waardoor ze isolerend zijn en bescherming bieden tegen direct zonlicht.
 • U koopt de rolluik ZB.41 met ronde bak al voor een prijs vanaf € 89,-. Daarbij krijgt u een garantie van vijf jaar. Het product is zeer stijlvol dankzij de rond afgewerkte bovenzijde en geleiders. Het rolluik is te bedienen met de hand, maar is met een afstandsbediening. Deze is los verkrijgbaar. De lamellen zijn 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • Vraag kleurstalen aan en bekijk welke kleur goed zou passen op de ZB.41. Dit type rolluik heeft een halfronde bak: aan de bovenzijde van de bak zit een platte kant en de voor- en onderkant hebben een ronde vorm. Het systeem heeft lamellen van 41mm hoog en 8.5mm dik. Dankzij de dikke lamellen zorgt het pantser onder andere voor een goede zonwering en geluidsisolatie.
 • Het rolluik ZB.40 met vierkante bak heeft lamellen van 40mm hoog en 9mm dik. Voor de vierkante bak en de geleiders aan de zijkant kunt u kiezen uit ruim 130 kleuren. Ook het pantser is leverbaar in diverse kleuren. Daardoor is het rolluik systeem helemaal naar wens uit te voeren. Tevens kunt u diverse andere opties bestellen, zoals een Somfy afstandsbediening.
 • De ZB.40 met ronde bak is zeer scherp geprijsd: u bestelt het rolluik al vanaf € 104,-. U krijgt daarbij 5 jaar garantie. Het rolluik is zeer stijlvol en heeft lamellen van 40mm hoog en 9mm dik. Het pantser bestaat uit aluminium en is gevuld met schuim. Dit zorgt ervoor dat het systeem onder andere geluidswerend en zonwerend is. Vraag alvast een aantal kleurstalen aan zodat u een indruk krijgt van de kleuren.
 • De ZB.40 met halfronde bak is zeer stijlvol uitgevoerd. Het is een betrouwbaar rolluik met een scherpe vanafprijs van € 109,-. U kunt in alle weertypen vertrouwen op dit rolluik dankzij de aluminium lamellen van 40mm hoog en 9mm dik. U krijgt 5 jaar garantie op dit product. Vraag nu alvast kleurstalen aan voor een goede indruk van de diverse opties.

Bespaar op uw energierekening met ZB rolluiken

Met de geïsoleerde ZB rolluiken bespaart u in de winter ruim 40% op uw energierekening. De rolluiken zijn voorzien van hoogwaardig isolatieschuim, zodat een luchtkussen ontstaat tussen het raam en het rolluik. Dit luchtkussen zorgt zowel in de winter als in de zomer voor een forse besparing op uw energierekening. De isolerende eigenschappen van een ZB rolluik zorgen er namelijk voor dat uw slaap- of woonkamer koeler blijft.

Inbraakwerende rolluiken

Uit onderzoek blijkt dat inbrekers huizen met dichte rolluiken sneller overslaan dan huizen zonder een rolluik. Door het sterke aluminium pantser zijn de ZB rolluiken moeilijk te forceren, ongeacht het bedieningssoort.

ZB Rolluik tegen geluiden

Het pantser van het rolluik bestaat uit twee aluminium schalen met daar tussen een dik isolatieschuim. Op die manier filtert het rolluik geluiden van binnen en buiten. De ZB Rolluiken worden standaard geleverd met een hoogwaardig isolatiemateriaal.

Garantieregelingen

Alle ZB rolluiken en motoren worden standaard geleverd met 5 jaar garantie. Ontdek meer over onze garantieregeling.

ZB rolluiken op maat kopen

Het ZB rolluik is helemaal naar wens samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor elektrische bediening of bestel het rolluik in een trendy kleur:

Bediening rolluik

Er zijn twee mogelijkheden voor de bediening van ZB Rolluiken; met een trekband of elektrische motor. Ook kunt u de keuze maken of u het rolluik vanuit binnen of buiten en links of rechts wil bedienen. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om het elektrische rolluik op afstand te bedienen.

Beschikbare kleuren

Kies uit maar liefst 9 verschillende kleuren voor de cassette, geleiders en onderbalk. Al onze ZB rolluiken worden gepoedercoat voor een egaal eindresultaat.

Valse vensterbank

Een valse vensterbank gebruikt u indien u geen waterslag of vensterbank aan de buitenzijde heeft waar het rolluik op kan rusten. De valse vensterbanken zijn gemaakt van aluminium en zijn leverbaar 2 verschillende maten: 20 x 30 mm en 20 x 70 mm.

Onze showroom

Wilt u meer weten over onze ZB rolluiken of andere zonwering? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op via 085 301 5267.

Adresgegevens Rolluiken Land

Watertoren 49 F
3247 CL Dirksland
Telefoon: 085 301 5267

Openingstijden showroom

Maandag            Gesloten
Dinsdag               10.00 – 17.00 uur
Woensdag          Gesloten
Donderdag         10.00 – 17.00 uur
Vrijdag                 Gesloten
Zaterdag             11.00 – 16.00 uur
Zondag                Gesloten

 

Bekijk hier ons complete assortiment rolluiken.