Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Rolluik ALUTECH.41

Het Alutech.41 rolluik heeft een hoge isolatiewaarde door de lamellen die met isolatieschuim zijn gevuld. Wij leveren Alutech rolluiken met lamellen van verschillende groottes (39 tot en met 41 mm). Dit Alutech.41 rolluik heeft 41 mm lamellen en dit heeft als voordeel dat de lamel zwaarder is en dat het rolluik daardoor grotere afmetingen aankan.
v.a.
€ 90,00
Breedte in mm:  500 - 3100 mm
Hoogte in mm:  500 - 3100 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Rolluiken kopen bij Rolluikenland.nl

Wij leveren onze Alutech rolluiken altijd met:

 • Bandopwinder
 • Schakelaar
 • Aansluitsnoer
 • Stekker
 • Montagemateriaal

 

Alutech rolluiken van Rolluikenland.nl zijn gemaakt van 100% Alutech onderdelen en worden ongeveer 2 weken na het bestellen bij u thuisbezorgd.

Rolluik monteren

Wij leveren rolluiken zonder montage, zodat wij het rolluik zo goedkoop mogelijk kunnen leveren. Als u meer wilt weten over het monteren van rolluiken, bekijk dan de montage- en meetinstructies.
De prijzen voor onze rolluiken zijn exclusief montage.

Alutech rolluik op maat

Het Alutech rolluik is helemaal op uw wensen aan te passen. Naast de verschillende soorten bediening kiest u uit soorten afstandbedieningen, kleuren en afmetingen. Dit rolluik is beschikbaar met een breedte van minimaal 0,5 meter en maximaal 3,1 meter. Kies daarnaast of de bediening van het Alutech rolluik links of rechts aangesloten moet worden. De lamellen zijn 41 mm hoog en uitgevoerd met een poedercoating, waarvan u zelf de kleur kunt bepalen. Daarnaast is het rolluik beter isolerend, zonwerend, inbraakwerend en geluidwerend door de hoge lamellen van 41 mm. Onze Alutech rolluiken worden standaard met 5 jaar garantie geleverd.

Alutech rolluik met Somfy elektromotor

Voor een elektrische bediening leveren wij Somfy elektromotors met verschillende opties. De Somfy motor kan uitgevoerd worden met schakelaar die in de muur is verwerkt of juist op de muur. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een motor te kiezen met obstakeldetectie.

Alutech rolluik met handmatige bediening

Naast de bediening met elektromotor is bandbediening mogelijk, waarbij u zelf aangeeft of de bediening aan de buitenkant of de binnenkant van het pand geplaatst moet worden.

Somfy tijdklok

Het Alutech rolluik kan uitgerust worden met Somfy tijdklok. Deze tijdklok heeft een aantal programmeerkeuzes, waaronder een standaard weekprogramma. In deze modus kiest u voor iedere dag in de week wanneer het rolluik op- en neergelaten moet worden. Geïnteresseerd in deze Somfy tijdklok? Kies tijdens het bestellingsproces de ‘Somfy RTS tijdklok Chronis’ van 99 euro.

Kleuren rolluik

Het Alutech rolluik met 41 mm lamellen is in veel verschillende kleuren te bestellen. Vraag hier gratis kleurstalen aan, zodat u weet welke kleur het beste bij uw woning past.

Specificaties Alutech.41 rolluik

Dek hoogte              41mm
Maximale breedte         3100mm
Maximale hoogte          3100mm
Maximale oppervlakte   9.69 M2
Lamellen in 1m hoogte: 25 lamellen
Gewicht pantser p/m2   2.54 kg

Maximale hoogte in bakmaat.

Hieronder ziet u hoe groot de bakmaat wordt bij de verschillende hoogtes van de rolluiken.

Bakmaat      Maximale hoogte
15.0cm        130cm
16.5cm        170cm
18.0cm        250cm
20.5cm        310cm

Eigenschappen: 

Klik op de link om een pdf-document te openen:

Bekijk de rolluik montagehandleiding
Bekijk de meetinstructie rolluiken
Bekijk de verschillende afstandsbedieningen
Bekijk de verschillende rolluikkleuren
Meer informatie over een valse vensterbank

Reviews

 • De heer
  John Steenbrink 24-06-2020
  Beste mensen van rolluikenland.nl, Het is misschien een beetje overdreven, maar ik wil toch nog iets toevoegen aan mijn eerdere review. Sinds ik jullie mooie rolluik heb, kijk ik natuurlijk ook naar andere huizen met rolluiken. Ja, zo gaat dat! Het valt mij op dat er bij jullie rolluik geen schroeven in de kast zitten aan de zijkanten! Nu begrijp ik ook waarom jullie rolluiken er zo mooi en strak uitziet! Nogmaals dank voor de geweldige service en het mooie rolluik. Succes met jullie bedrijf en hartelijke groet, John
 • Uitstekende Site
  Stef Boom 23-06-2020
  Onlangs weer een rolluik aangeschaft van Heroal via Rolluikenland, en kan zeggen: Deze mensen weten hoe het hoort. Supernetjes verpakt, zeer degelijke kwaliteit, supersnelle levering en dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Echte aanrader
 • Rolluik
  John Steenbrink 20-06-2020
  Beste mensen van Rolluikenland. Heel hartelijk dank voor de snelle levering van het prachtige rolluik. Inmiddels heb ik het geplaatst en ben helemaal tevreden met het resultaat. Hartelijke groet, John Steenbrink
 • Dhr
  Jankie 22-05-2020
  Wat is de prijs van witte rolluik met elektrische bediening
 • Erg tevreden
  Bas 09-04-2020
  Erg blij met de vriendelijke service van Rolluiken land. Zeker een aanrader!
 • Biljart t reathuys
  W de jong 01-07-2019
  Prijs opgave rolluik. 2200 Hoogte 2000. . Het gaat om 8 stuks. Bvb met twee afstand bediening. Of met zon schakelin.
 • Prima Bedrijf
  Martin Roof 23-03-2019
  Prima bedrijf. heel fijne mensen en prima rolluiken geleverd.
 • Fijne Firma
  G. Pladen 12-03-2019
  Goed en aardig te woord gestaan. Emails netjes op tijd beantwoord en ook nog een heel mooi rolluik geleverd Fijn behulpzaam bedrijf. Aanrader. Gerard
 • Goed bedrijf
  Jan Toekaal 12-03-2019
  Rolluiken besteld en netjes op afspraak bezorgd zijn goed verpakt en onbeschadigd geleverd en werken goed. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Ook netjes geholpen met vragen omtrent montage
 • 03-09-2018

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)