Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

HEROAL RS.42 Rolluik

Het HEROAL 42 Rolluik is een rolluik van het Duiste kwaliteits merk HEROAL. Deze fabrikant is de uitvinder van het rolluik en produceert als een van de weinige al zijn onderdelen in eigen beheer. Door constante kwaliteitscontrole wordt een uitstekende kwaliteit gewaarborgd. Dit rolluik is uitgevoerd met een 42 mm lamel en voorzien van een degelijke poedercoating.
Het is mogelijk om via de website stalen aan te vragen van onze rolluiken.
v.a.€ 112,00
Breedte in mm:  500 - 3500 mm
Hoogte in mm:  500 - 3000 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Het HEROAL 42 Rolluik is een rolluik van het Duiste kwaliteits merk HEROAL. Deze fabrikant is de uitvinder van het rolluik en produceert als een van de weinige al zijn onderdelen in eigen beheer. door constante kwaliteitscontrole wordt een uitstekende kwaliteit gewaarborgd.Dit rolluik is uitgevoerd met een 42 mm lamel. voorzien van een degelijke poedercoating.

Het HEROAL 42 Rolluik wordt uitgevoerd met een dubbelwandige, hoogwaardige aluminium lamel met een slijtvaste meerlagig gecoate oppervlakte en een cfk-vrije isolatiekern van polyrethaanschuim. Het is een aluminium rolluik afgewerkt met een meerlagige poedercoating in kleur. De lamellen zijn onder druk gevuld met polyrethaanschuim waardoor het pantser een compactere vulling heeft, hierdoor is het pantser stabieler. Dit rolluik heeft een hoge isolatiewaarde.
Tevens is het rolluik zonwerend, geluidwerend, inbraakwerend en isolerend. Het rolluik is met bandbediening of elektromotor uit te voeren. 

HEROAL 42 Rolluik Specificaties:

Lamel hoogte                 42mm
Lamel dikte                    9.3mm
Maximale breedte          3500mm
Maximale hoogte           3500mm
Maximale oppervlakte    7.00 M2
Gewicht pantser p/m2        3.9 kg

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
13.7cm        100cm
15.0cm        140cm
16.5cm        180cm
18.0cm        230cm
20.5cm        300cm
23.0cm        330cm 
  
Eigenschappen:

EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend 

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

  • Prima Service !!
    Ton 09-07-2017
    Rolluik besteld, en keurig op tijd geleverd, goede kwaliteit en vriendelijkheid van medewerkers. Er wordt ook heel snel op e - mail gereageerd. Het volgende rolluik is al besteld !
  • Prima service
    Chris 23-03-2017
    Na diverse sites te hebben bezocht, uiteindelijk hier besteld. Bij levering bleek er een klein deukje in de kap te zitten. Op verzoek foto gemaild en zonder problemen werd er een nieuwe kap geleverd. TOP service!!!

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)